Viņa paņēma vistas fileju, aplēja to ar 250 ml kefīra un pēcāk šo karalisko ēdienu pasniedza galdā!

Viss, ko vajadzēja izdarīt, paņemt vistas fileju un apliet to ar 250 ml kefīra.

Sastāvdaļas:

  • 500 g vistas filejas
  • 250 ml 1% kefīra
  • 3 ķiploku daiviņas
  • Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana:

Vistas fileju sagrieziet vidēja izmēra strēmelēs. Ķiploku daiviņas sagrieziet plānās ripiņās un sajauciet kopā ar vistas fileju, kurai pievienotas klāt ari garšvielas.

Aplejiet vistas gaļu ar kefīru un kārtīgi visu pārmaisiet. Ielieciet gaļu uz 1 – 1,5 h ledusskapī iemarinēties.

Vistas fileju kopā ar visu marinādi lieciet cepties. Ļaujiet visam sākt burbuļot, tad lieciet virsū vāciņu un sautējiet uz vidējas uguns, līdz būs palicis tikai mazliet marinādes šķidruma.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru